Burcu Güneş, Emre Altuğ albüm lansmanındaki polemik sonrası sessizliğini bozdu. Ünlü şarkıcı, “Ben çok korkulan bir insanım ama camiam içerisinde bazı cadılar tarafından” sözleriyle dikkat çekti.
İrem Helvacıoğlu ve Ural Kaspar boşanıyor
İki ay önce ilk evladını kucağına alan İrem Helvacıoğlu’nun eşi Ural Kaspar’dan boşanacağı iddia edildi.
‘Güneşin Kızları’ dizisinde yıldızı parlayan ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu, 28 Ekim’de Ural Kaspar ile evlenmişti.
Çiftten, kısa bir süre sonra müjdeli haber gelmişti. Hamile olduğu öğrenilen İrem Helvacıoğlu, 15 Ekim 2025’te kızı Sora’yı kucağına almıştı.
Anne olduktan sonra ekranlara ara veren İrem Helvacıoğlu, ve eşi Ural Kaspar cephesinden sık sık boşanma haberi geliyordu.

EVLER AYRILDI
Her defasında ayrılık iddialarını yalanlayan ikili, boşanma kararı aldı. Ural Kaspar ile İrem Helvacıoğlu, evlerini ayırdı.
Söylentilere göre, Kaspar, sahip olduğu kafenin karşısında bir dairede yaşamaya başladı. Çiftten bu iddialara bir cevap gelmedi.


Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum