Sabah saatleri, vücudun yeniden dengeye kavuşmaya çalıştığı en hassas zaman dilimlerinden biri olarak görülüyor. Gece boyunca sıvı kaybeden vücut, uyanır uyanmaz sindirim sistemini yavaş ve dengeli şekilde harekete geçirmeye ihtiyaç duyuyor. Uzmanlara göre sabah aç karnına tercih edilen ilk içecek, mide ve bağırsak sağlığı üzerinde gün boyu etkili oluyor.
Saki Çimen’e iki ödül birden
Küçük yaşlarından itibaren bestelediği birbirinden başarılı dizi ve film müzikleriyle adını duyuran müzisyen Saki Çimen’e iki ödül birden!
Haber :M.Haluk Yalçınkaya
Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Menajerimi Ara, Akrep, Hanımın Çiftliği gibi başarılı projelerin müziklerine imza atan Saki Çimen, babası Mazlum Çimen’le yaptığı “Bergen” filminin müziğiyle 5. Uluslararası İzmir Film Festivali’nde ‘En İyi Film Ödülü’nün sahibi oldu.
Geçtiğimiz akşam 34.’sü düzenlenen Ankara Film Festivali’nde ise Umut Evirgen’in yönetmenliğini yaptığı “Annesinin Kuzusu” filmiyle ‘En İyi Özgün Müzik’ ödülüne layık görülen Çimen, konuşmasında jüriye ve filmin yönetmeni Evirgen’e teşekkürlerini iletti.
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum