Sevilen TRT 1 dizisinde ayrılık
Henüz çiçeği burnunda TRT 1 dizisi “Evlilik Güzeldir”de, yönetmenler diziye veda etti. Birsen Altuntaş, koltuğa oturan yeni isimlerden birinin ise Yasak Elma izleyicisinin yakından tanıdığı bir imza olduğunu duyurdu.
TRT1’in güçlü kadrosu ve sıcak hikayesiyle dikkat çeken dizisi “Evlilik Güzeldir”in pazartesi akşamları seyirciyle buluşuyor.
Yapımcılığını Zafer Yiğit ve A. Şevki Peker’in üstlendiği Greative Film imzalı dizide flaş bir değişiklik yaşandı.
YÖNETMENLER DEĞİŞTİ
Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Dizinin kurucu yönetmenleri Şafak Bal ve Serap Danış projeye veda etti.
Kreatif yapımcılığını Hasan Kaçan’ın üstlendiği dizinin yeni yönetmenleri iki başarılı kadın yönetmen oldu.
Adı “Centilmen” dizisinde geçen Ece Erdek “Evlilik Güzeldir”e transfer oldu. Erdek diziyi Hatice Sağlam’la beraber yönetecek.

