2000’li yılların ilk dönemlerinde “Zor”, “Sen Gibi” ve “Mühürlü Kaderim” şarkılarıyla tanınan, Nev ismiyle bilinen şarkıcı Nevzat Doğansoy, karaciğer yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede 57 yaşında hayatını kaybetti. Bir süredir yoğun bakımda bulunan ve entübe edilen sanatçının vefatını menajeri İlker Ercan duyurdu.
Evrim Alasya: Erkek gibi davranan erkeklere hasret kaldım
Ünlü oyuncu Evrim Alasya konuk olduğu bir programda “Erkek gibi davranan erkeklere hasret kaldım” dedi.
Kızılcık Şerbeti dizisinde ‘Kıvılcım’ karakterine hayat veren Evrim Alasya, Saba Tümer’in YouTube kanalına konuk oldu. İlişkiler hakkında konuşan Evrim Alasya “Erkek gibi davranan erkeklere hasret kaldım” dedi.
Ünlü oyuncu sözlerine “O küçük nezaket kuralları bile kalmadı. Bir şeyleri zorla yaptırınca anlamı kalmıyor. ‘Acaba biz kadınlardan mı kaynaklanıyor bu durum’ diye kendimi sorguluyorum. Kadın-erkek dengesi bozuldu. Bunlar nezaket kuralıdır ve ilk öğrenilen şeylerdir. Yeni nesilde böyle bir bilgi hiç yok” diye devam etti.
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum
