Yaz aylarında artan sıcaklık, nem oranı ve değişen günlük alışkanlıklar, diyabet hastaları için ciddi sağlık risklerine yol açabiliyor. Uzmanlar, özellikle serinletici meyveler, soğuk içecekler ve öğün atlamaya neden olan uzun günlerin kan şekeri dengesini bozabileceği konusunda uyarıyor.
Evrim Alasya: Erkek gibi davranan erkeklere hasret kaldım
Ünlü oyuncu Evrim Alasya konuk olduğu bir programda “Erkek gibi davranan erkeklere hasret kaldım” dedi.

Kızılcık Şerbeti dizisinde ‘Kıvılcım’ karakterine hayat veren Evrim Alasya, Saba Tümer’in YouTube kanalına konuk oldu. İlişkiler hakkında konuşan Evrim Alasya “Erkek gibi davranan erkeklere hasret kaldım” dedi.
Ünlü oyuncu sözlerine “O küçük nezaket kuralları bile kalmadı. Bir şeyleri zorla yaptırınca anlamı kalmıyor. ‘Acaba biz kadınlardan mı kaynaklanıyor bu durum’ diye kendimi sorguluyorum. Kadın-erkek dengesi bozuldu. Bunlar nezaket kuralıdır ve ilk öğrenilen şeylerdir. Yeni nesilde böyle bir bilgi hiç yok” diye devam etti.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum